0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Maart 2023

Deze maand is het weer tijd voor onze Release Wave webinar! Daarnaast hebben we een mooi evenement voor de zorg, een nieuwe aflevering van Xtalk en een klantverhaalvideo van EDCO. Lees snel verder voor meer informatie.

Viva Sales Webinar

Release Wave I 2023 webinar

De eerste Release wave van het jaar is er weer, en dus organiseren we weer een webinar waarin we de belangrijkste punten op een rijtje zetten met betrekking tot Microsoft Dynamics 365 en het Power Platform.

De Webinar is op 8 maart om 15:00, dus schrijf je nog snel in! Kun je niet live aanwezig zijn? Schrijf je dan alsnog in, dan ontvang je de volgende dag de opname in je mail.

Update Licenties

EDCO Klantverhaal

Onze klant EDCO was op zoek naar beter overzicht van het verkoopproces en de klantenservice. De oplossing vonden zij in Microsoft Dynamics 365 CRM, waarna een implementatieproces werd gestart met Xperity.

In ons nieuwe klantverhaal vertellen Corné van Rossum en Kruno Vukušić waarom EDCO koos voor Microsoft Dynamics 365, en wat voor hun de voordelen zijn.

Xtalk 4

Xtalk podcast aflevering 4

De 4de aflevering van Xtalk is nu beschikbaar op Spotify. In deze aflevering kwam Gerrit Piksen langs. Gerrit schreef meerdere boeken over klantvriendelijkheid en -loyaliteit, en gaf tijdens deze aflevering een aantal tips voor zorginstellingen om voor tevreden zorgconsumenten te zorgen.

Alle afleveringen van Xtalk staan op onze Spotify pagina. Nieuwe afleveringen komen elke maand uit, dus houd deze pagina in de gaten!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Xtalk 4

Kennisevenement: Microsoft CRM voor de zorg

Vorig jaar organiseerde we samen met Microsoft een mooi evenement speciaal voor de zorg. Dit jaar willen we hier een vervolg aan geven met een nieuw evenement, ditmaal bij onze klant Reinier van Arkel.

Tijdens dit evenement gaan we het hebben over de nieuwste ontwikkelingen binnen Microsoft for Community Care, en komt Reinier van Arkel zelf wat vertellen over hun project met betrekking tot dit product.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​