0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Mei 2022

Het was weer een mooie maand en er is weer genoeg gebeurd. Daarom hebben we de belangrijkste berichten voor je op een rijtje gezet. Ben jij weer helemaal op de hoogte!

BZK

Goud voor Xperity!

Bij Xperity proberen we constant om onze kennis en dienstverlening te verbeteren. Dit uitte zich al in onze 2 Microsoft Gold certificaten (en één Silver), en nu mogen we er nog een derde aan toevoegen! We zijn nu ook goud gecertificeerd in Small and Midmarket Cloud Solutions. Hieronder valt bijvoorbeeld onze oplossing XSales.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over XSales!

Unieke Clientervaringen bieden

XSales Webinar

XSales is de CRM-oplossing voor het MKB die een duidelijk overzicht creëert van jouw salesfunnel en de benodigde klantinformatie. Hiermee krijg je als MKB-bedrijf beter grip op jouw salesproces.

Meer weten over XSales? Op 17 mei organiseren we een webinar waarin Pieter de Wit precies uitlegt wat XSales is en waar het verschilt van Microsoft Dynamics.

Microsoft Cloud Licenties

Nieuwe Customer Success Manager

Het X-team is weer gegroeid met een nieuwe collega. Jorick Dommerholt is deze week begonnen bij Xperity, waar hij ons Customer Success Manager team komt versterken. Hier gaat hij zich onder meer bezighouden met het helpen van onze klanten, dus misschien maken jullie binnenkort ook kennis met Jorick!

Webinar 24 Feb

Vacature Junior Sales Support

Bij Xperity zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, waaronder een Junior Sales Support die bij ons zijn sales kwaliteiten verder wil ontwikkelen. Ken jij iemand die klantgericht is en affiniteit heeft met het salesproces? Stuur ze dan onze vacature en misschien verwelkomen wij hen dan binnenkort als nieuwe X-men!