0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Mei 2023

Tijdens april hadden we weer een aantal mooie evenementen bij Xperity. Zo hadden we een zorgevenement bij onze klant Reinier van Arkel en vierden we het einde van de ramadan met onze X-men. Ook volgende maand hebben we weer een aantal evenementen, waaronder onze klantdag en een zorgevenement voor de noordelijke zorginstellingen! Lees snel verder voor meer informatie.

Viva Sales Webinar

Xperity Lunch & Learn Voorjaarseditie

Vorig jaar organiseerde we de eerste editie van de Xperity Lunch & Learn, een dag waarop we na een gezamenlijke lunch de wereld van Microsoft Dynamics en CRM indoken.

Dit voorjaar organiseren we de 2de editie, dit keer op 23 mei in het Evoluon in Eindhoven. Ook deze keer hebben we weer een aantal mooie en inspirerende sessies en keynotes op het programma staan. Meer informatie of wil je je inschrijven? Bekijk dan onze website.

Update Licenties

Microsoft CRM voor de zorg – Kennisevenement

Deze maand ontvingen we meerdere zorginstellingen op het kantoor van onze klant Reinier van Arkel, om samen kennis uit te delen over Microsoft for Community Care, het zorgproduct van Microsoft. Het was een gezellig en interessant middag!

Op 6 juni herhalen we het evenement nogmaals in het noorden van het land, met een editie in Groningen! Wil jij meer weten over Microsoft for Community Care, bekijk dan de eventpagina.

Xtalk 4

AI op de werkvloer & in Dynamics 365

Tijdens april was het weer tijd voor de traditionele 1 april grappen en bij Xperity deden wij dit dit jaar met een achterliggende boodschap. Onze nieuwe AI medewerker Ava was immers een grap, maar de groeiende mogelijkheden van AI is dat niet. Met behulp van AI schrijven wij daarom een korte blog over de mogelijkheden van AI in het bedrijfsleven.

Meer weten over de mogelijkheden en de toekomst van AI binnen Microsoft Dynamics? Neem dan contact met ons op!​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Xtalk 4

De X-men Ramadan lunch

De ramadan kwam deze maand weer ten einde en dat moest gevierd worden. Daarom organiseerden we een gezamenlijke lunch met de X-men, vol met verschillende lekkernijen. Hoewel we ons best deden, hadden we eigenlijk meer mensen nodig om het allemaal op te eten.

Mede daarom zijn we dan ook altijd op zoek naar mensen met een passie voor Dynamics CRM die een nieuwe uitdaging in het consultancy vak willen. Ken jij iemand voor wie dit geldt? Stuur ze door naar onze vacature pagina, en misschien lunchen zij binnenkort met ons mee!