0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Mei 2024

Deze maand organiseren we een webinar over de opkomst van AI, waarbij we alles gaan vertellen over hoe AI is gegroeid en wat er allemaal mogelijk is met deze technologie. Verder hebben we een mooi project afgesloten met Gemeente Katwijk, en vierden we traditioneel het einde van de Ramadan met een uitgebreide lunch. Lees snel verder voor meer.

Xperirty Lunch & Learn

Webinar: De opkomst van AI

Het technieuws wordt er door gedomineerd: de opkomst van Artificial Intelligence (AI). Nieuwe toepassingen schieten als paddenstoelen uit de grond en alle grote techbedrijven lanceren hun eigen variant. Maar hoe is deze trend ontstaan en wat staat er in de toekomst aan te komen?

Om jullie weer helemaal op de hoogte te brengen, organiseren we een webinar over de opkomst van AI. Tijdens dit webinar op 29 mei gaan we onder meer in op de geschiedenis van AI, de toepassingen die echt de moeite waard zijn en de risico’s die bij AI komen kijken. Schrijf je dus snel in!

Gemeente Katwijk zet eerste stap richting organisatiebrede inzet Dynamics 365

Gemeente Katwijk is live gegaan met hun nieuwe oplossing op de afdeling Vergunning & Handhaving! Hiermee wordt de eerste stap gezet naar een bredere inzet van Dynamics 365 binnen Gemeente Katwijk.

Katwijk maakte namelijk al gebruik van Dynamics 365 en wilde dit organisatiebreed inzetten om dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen. De afdeling Vergunning & Handhaving heeft met hun nieuwe oplossing nu een volledig overzicht van de milieucontroles en de betrokkenen.

In de komende periode gaan we met andere projecten Dynamics 365 nog verder inzetten in andere afdelingen. Meer weten over wat Dynamics 365 kan betekenen voor gemeentes? Neem contact met ons op, en we vertellen je graag meer!

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Versterking van het consultancyteam: Maarten

Er is weer een nieuwe collega gestart bij Xperity. Maarten Tiemessen is ons consultancyteam komen versterken. Maarten heeft al ervaring als consultant en heeft ook al eerder met Dynamics 365 gewerkt. Deze kennis zal hij nu gaan toepassen op verschillende projecten.

Welkom bij het team Maarten!

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Xperity viert einde Ramadan met uitgebreide lunch

Onlangs kwam de ramadan ten einde en dit vierden we bij Xperity traditioneel met een feestelijke lunch. Het gehele X-team kwam samen op ons kantoor in Utrecht om onder het genot van heerlijke hapjes deze mooie maand af te sluiten.

Namens Xperity nog een verlate Eid Mubarak!