0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash November 2023

Deze maand hebben we een aantal mooie evenementen om aan te kondigen, namelijk de Microsoft Dynamics Summit voor high tech bedrijven, een roadshow voor de zorg en een webinar voor non-profit organisaties. Neem dus snel een kijkje, want er zit zeker een evenement voor jou tussen.

Zorg & ICT

Microsoft Dynamics Summit Eindhoven

Op 7 december zijn we in de prachtige Sint Maarten boardroom in het Strijp-t in Eindhoven om High tech bedrijven te laten zien hoe je jouw klantbetrokkenheid naar een nieuwe niveau kunt brengen. We laten zien hoe je impactvolle klantervaringen kan creëren met behulp van AI en wat Microsoft’s visie hierover is.

Wil jij samen met andere ondernemers genieten van een culinaire lunch en je laten inspireren door alles wat AI jouw organisatie kan bieden? Kom dan naar de Microsoft Dynamics Summit Eindhoven!

Xperirty Lunch & Learn

Community Care Roadshow: Utrecht, Eindhoven & Groningen

Xperity gaat samen met Microsoft de weg op om de zorg te inspireren! Op 16,17 en 18 januari organiseren we de Community Care Roadshow, waarbij we elke dag op een andere locatie een inspiratiesessie organiseren voor de zorg. Tijdens deze sessies vertellen we alles over hoe Microsoft met AI de zorg gaat veranderen. Wil jij weten wat dit kan betekenen voor jouw zorgorganisatie? Schrijf je dan in voor één van onze roadshows in Utrecht, Eindhoven of Groningen!

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

De inspiratiesprint webinar van Xperity & Microsoft

Als non-profit organisatie wil je misschien starten met het gebruik van CRM, maar weet je nog niet zo goed hoe. Daarom heeft Xperity samen met Microsoft de inspiratiesprint ontwikkeld, waarmee je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met de mogelijkheden van CRM.

Op 28 november vertellen Wouter Freericks (Xperity) & Yasien Sharif (Microsoft) tijdens het inspiratiesprint webinar meer over wat de inspiratiesprint inhoudt en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Samenwerken in de keuken met het X-team

Het X-team dook de keuken in voor een echte Oosterse kookbeleving! Tijdens de kookworkshop zijn we aan de slag gegaan met diverse Oosterse gerechten, waarvan we vervolgens samen hebben genoten. Na afloop gingen de fanatiekelingen nog gezellig de Amersfoortse binnenstad in voor een drankje, en de dag erna sloten we fris en fruitig af met een gezamenlijk ontbijt. Een gezellige avond met het X-team!