0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Oktober 2023

Deze maand is er weer een nieuwe aflevering van Xtalk, waarin we ons zorgonderzoek met Microsoft bespreken. Ook hebben we een handige blog met tips voor de adoptie van het CRM-systeem in jouw organisatie, en komt de Lunch & Learn eraan, dus schrijf je nog snel in!

Zorg & ICT

Xperity Lunch & Learn najaarseditie

Volgende week is het weer zover, een nieuwe editie van de Xperity Lunch & Learn. We hopen weer veel mensen te mogen verwelkomen en te inspireren met interessante sessies. Zo hebben we een sessie over Copilot en vertellen we je over geautomatiseerde documentafhandeling.

Wil jij er nog bij zijn? Schrijf je dan nog snel in, en wij zorgen dat de lunch voor je klaarstaat! Meer informatie over de verschillende break-out sessies vind je op de eventpagina. 

Xperirty Lunch & Learn

Xtalk 7: Xperity & Microsoft zorgonderzoek 2023

Pieter en Yasien gingen weer samen zitten voor een nieuwe aflevering van onze zorgpodcast Xtalk. In deze aflevering bespraken ze de uitkomsten van het zorgonderzoek van Xperity en Microsoft.

Hierbij keken ze naar de belangrijkste trends in de zorg en de problemen die veel zorgorganisaties ervaren. Ook hadden ze het over hoe Xperity en Microsoft deze problemen willen verhelpen.

De aflevering is nu te beluisteren op Spotify.

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

7 tips bij het implementeren van CRM

Een CRM-systeem kan een positieve verandering zijn voor elk bedrijf, ongeacht de grootte, zolang het systeem goed wordt geadopteerd door de organisatie zowel tijdens als na de implementatie. Als het systeem namelijk geen draagvlak krijgt binnen de organisatie, worden de voordelen niet optimaal benut.

Om hierbij te helpen geven we in onze laatste blog 7 tips om jouw organisatie te helpen bij het adopteren van het CRM-systeem.

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Het X-team blijft groeien!

Net als vorige maand mogen we weer vier nieuwe collega’s verwelkomen bij Xperity.

James Alberts is gestart als onze nieuwe Customer Success Manager en gaat onze klanten verder helpen het maximale uit Dynamics 365 te halen.

Eman Khalil, Johnny Wijngaarden en Abdullah Haq zijn tegelijkertijd begonnen als Dynamics 365 consultants en zullen na het behalen van de benodigde certificaten aan de slag gaan met verschillende projecten.

Welkom allemaal bij Xperity!