0850 520 720 info@xperity.nl

Branches

Beheer projecten van begin tot eind met Practice Management 365

Ontbreekt het je als consultancy-, ingenieurs- of architectenbureau aan inzicht in je bedrijfsprocessen en projecten? Krijg hier weer grip op met Practice Management 365.

crm software voor projectorganisaties
[

Inzicht verkrijgen in bedrijfsprocessen en projecten

Veel projectorganisaties werken nog met verschillende systemen en applicaties voor hun urenregistratie, projectmanagement, boekhoudingmarketing– en salesactiviteiten. Misschien herken je dat en werk je met een zelfontwikkelde oplossing of misschien wel spreadsheets die je handmatig moet bijhouden. Deze versnippering van data helpt niet om inzicht te krijgen in je bedrijfsvoering en gaat ten koste van de winstgevendheid van projecten.  

Practice Management 365 is speciaal ontwikkeld voor consultancy-, ingenieurs– en architectenbureaus om grip te krijgen op projecten en rendement en inzicht in de bezetting en voortgang van projecten. Je ziet direct welke offertes er nog openstaan, hoeveel uren er zijn gemaakt en welke budgetten en deadlines er zijn. Via dashboards maak je data visueel en zie je realtime hoe je er als projectorganisatie voor staat. 

Klantgericht zijn en commerciële slagkracht vergroten

Steeds meer projectorganisaties maken de transitie van uurgericht werken naar een klantgerichte focus. Een integraal systeem ondersteunt hen hierbij. Wanneer je voornamelijk werkt met een financieel systeem, met slechts enkele CRM-functionaliteiten, is het lastig om je klanten centraal te zetten, hun behoeften succesvol in te vullen en inzicht in je pijplijn te krijgen.  

Practice Management 365 is ontwikkeld op het CRM-platform (Customer Relationship Management) van Microsoft Dynamics 365 en geeft je de mogelijkheid om de hele levenscyclus van een project te beheren. Vanaf de verkoopkans en het doen van een aanbieding tot de uitvoering van het project en factureringPractice Management 365 heeft alle functionaliteit om je commerciële slagkracht te vergroten en echt klantgericht te werken 

De voordelen van Practice Management 365

Practice Management 365 bevat alle functionaliteit die je als consultancy-, ingenieurs– of architectenbureau nodig hebt, ongeacht de fase van het project: 

Z

Je hebt een compleet CRM-platform tot je beschikking voor de volledige projectadministratie;

Z

Richt het moderne en flexibele cloudplatform naar wens in, bijvoorbeeld rondom assets;

Z

Stuurinformatie genereer je realtime en eenvoudig via heldere dashboards;

Z

Ervaar de kracht van het Microsoft-platform met Teams, Outlook en SharePoint (voor documentmanagement) specifiek ingericht voor projectorganisaties;

Z

Een 360 graden klantbeeld helpt je je klant centraal te stellen en gerichte marketingacties te doen;

Z

Identificeer potentiële klanten, volg hen van campagne tot campagne en leg alle interacties vast op één centrale plek;

Z

Gegevens van je klanten en het bedrijf zijn goed beveiligd in de cloud. Bovendien voldoe je aan de AVG-wetgeving.

Dynamics 365 crm voor projectadministratie

Practice Management 365 geeft je de mogelijkheid om tijd– en urenregistratie, planning, relatiemanagement en stuurinformatie te beheren vanuit één flexibel systeem, speciaal ingericht voor projectbureaus.

Wil je weten hoe je als projectorganisatie kunt profiteren van de voordelen van Microsoft Dynamics 365? Schrijf dan je in voor één van onze Webinars of maak direct een afspraak!

Ontdek de kracht van Practice Management 365

In deze e-guide speciaal voor Projectorganisaties hebben wij de nieuwste methodes voor een beter bedrijfsvoering op een rij gezet! Download deze e-guide en ontdek hoe je met moderne technolgie 45% een hoger productiviteit op werk kunt behalen.

CRM systeem voor projectorganisaties

Branchegenoten die wij reeds geholpen hebben met Microsoft Dynamics 365

Intures
Volantis
Marketresponse

“Er ging een wereld voor ons open. We konden boekhouden, een goede administratie op onze projecten naleven en ook inzicht krijgen in onze urenadministratie. Het was voor ons de juiste zet om verder te kunnen groeien.”

Ronald Schavemaker

Technisch Directeur, Intures

Meer over projectorganisaties