0850 520 720 info@xperity.nl
Branches

Krijg grip op jouw IT-bedrijf met Microsoft Dynamics 365

Integreer jouw primaire proces van lead tot factuur in één applicatie en werk veilig, up-to-date en volledig in de cloud.  

CRM voor it-bedrijven
[

Werkt jouw IT-bedrijf nog in silo’s?

In veel bedrijven werken marketing, sales en de projectorganisatie nog steeds volledig langs elkaar heen en weten ze niet van elkaar waar ze mee bezig zijn. Bij IT-bedrijven is dit niet anders. Het gevolg is een gebrek aan inzicht in de bedrijfsvoering, waardoor leads niet goed worden opgevolgd en huidige klanten niet tevreden zijn. Met Microsoft Dynamics 365 werkt iedereen met één platform en één versie van de waarheid, zodat er een compleet beeld ontstaat van de (potentiële) klant. Hiermee voorkom je handmatig werk, fouten en tijdverlies.

Wortell over het gebruik van Dynamics 365

Als er iemand is die weet hoe belangrijk het is om je primaire IT-processen te stroomlijnen, dan is het Luc Joziasse operationeel directeur van IT-bedrijf Wortell. Bekijk hoe Microsoft Dynamics 365 Wortell heeft gelopen met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

 

Wortell logo Xperity

Op zoek naar meer grip en rendement op projecten? 

Raak je steeds het overzicht kwijt op projecten en valt het rendement na een project toch altijd weer tegen? Om grip te krijgen op projecten is het belangrijk om te weten welke er lopen, wat de wensen van de klant zijn en uiteraard de beschikbaarheid van je eigen medewerkers. Met Microsoft Dynamics 365, inclusief Practice Management 365, stroomlijn je projecten van lead tot factuur in één applicatie. Met realtime stuurinformatie zie je direct of projecten nog binnen budget blijven en kun je bijsturen waar nodig. Op die manier kun je projecten beter beheren, efficiënter werken en een hoger rendement behalen.

Vernieuw verouderde en complexe IT-infrastructuur

Werken jullie met een verouderd (legacy) platform van aan elkaar geknoopte applicaties? En vraag je jezelf weleens af hoe goed jullie data is beveiligd? Microsoft Dynamics 365 biedt je een toekomstbestendig cloudplatform met krachtige databeveiliging en volledige integratie met Office 365-tools als Outlook, Teams en SharePoint. Voorkom tijdrovende en foutgevoelige upgrades en zorg voor bedrijfscontinuïteit met een moderne en schaalbaar IT-platform.

Hoe ziet het ideale IT-bedrijf eruit?

Wat ons betreft, stroomlijnt het ideale IT-bedrijf alle bedrijfsprocessen (van lead tot factuur) in één applicatie egebruikt daarvoor Microsoft Dynamics 365We willen je de voordelen van dit moderne platform zeker niet onthouden:  

Z

Gestroomlijnde IT-processen

Dynamics 365 biedt jouw IT-bedrijf alle benodigde applicaties, inclusief functionaliteit, waar je echt wat aan hebt. Dus weg met handmatige acties en Excel-lijstjes, want je vindt jouw projectenadministratie, sales, marketing, klantenservice tot aan facturatie allemaal binnen hetzelfde platform.

Z

Krijg volledige klantinzicht

Van pijplijnrapportages en de tussenstand van onderhanden werk (OHW) tot een 360-gradenklantbeeld: eindelijk heb je complete en duidelijke managementinformatie tot je beschikking, omdat al jouw applicaties op één platform draaien.

Z

Flexibel en schaalbaar

Dynamics 365 is zeer flexibel en schaalbaar. Zonder enige programmeerkennis is het platform eenvoudig te configureren naar de wensen van jouw IT-bedrijf en de ontwikkelingen in de markt.

IT processen met CRM stroomlijnen

Meer weten?

Interesse in een vrijblijvende demonstratie van Dynamics 365 of gewoon een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand button of schrijf je in voor een Webinar. We laten ons graag uitdagen!

Branchegenoten die wij reeds geholpen hebben met Microsoft Dynamics 365

Wortell Xperity
ACA IT-Solutions xperity
Edco logo

“Bij Wortell hebben we zeer korte lijnen. We lossen problemen snel op. Zo werkt Xperity ook, en dat past goed bij ons.”

Luc Joziasse

COO, Wortell

Meer over IT-bedrijven