0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash augustus 2022

Deze maand hebben we interessante content voor jou vanuit Xperity. De nieuwe Release Wave is er namelijk weer, en dus ook ons webinar! Daarnaast hebben we een interessant artikel geschreven. Lees snel verder voor meer informatie!

Release Wave II Webinar

Release Wave II – Webinar

De nieuwe release wave van Dynamics 365 en het Power Platform is weer bekend. Daarom organiseren we weer een release wave webinar, waarin we de belangrijkste punten bespreken. Zo ben je weer snel op de hoogte van alle nieuwe features. Schrijf je dus snel in!

Wat is CRM?

Wat is CRM?

Bij Xperity zijn we experts op het gebied van CRM. CRM is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom leggen we in ons nieuwe artikel uit wat CRM nou precies is en wat je er mee kan. Een handig artikel voor anderen in jouw organisatie die zich misschien afvragen wat dat CRM nou precies is.

Sales Manager Vacature

Vacature – New Business Sales Manager

Xperity zoekt een New Business Sales Manager. Ken jij iemand die commercieel gedreven is en affiniteit heeft met het salesproces. Dan is dit misschien de baan voor hun! Op onze website vindt je meer informatie over deze of andere vacatures.