0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Augustus 2023

In juli werd de nieuwste release wave bekend gemaakt en dus is er in augustus weer de release wave webinar waarin we alle belangrijke punten bespreken. Verder is Xperity Unicef Business Buddie in Madagaskar geworden en hebben we 2 nieuwe consultants in ons x-team. Lees snel verder voor meer informatie.

Zorg & ICT

Release Wave II 2023 – Webinar

De 2de release wave van 2023 is weer bekend en het is een zeer interessante! De release wave staat namelijk vol met nieuwe functies die de toekomst van Dynamics en het Power Platform voor de komende jaren gaan bepalen. Zo wordt Copilot & AI overal in geïntegreerd en komt er een einde aan Dynamics Marketing zoals we het nu kennen.

Tijdens onze release wave webinar behandelen we deze en andere belangrijke punten, dus schrijf je snel in om op de hoogte te blijven.

Xperirty Lunch & Learn

Xperity steunt Unicef als Business Buddie

Met trots kunnen we mededelen dat Xperity Unicef steunt als Business Buddie in Madagaskar. Met het klimaatslimme dorpen project krijgen mensen in Zuid-Madagaskar de middelen om de droogte tegen te gaan en een toekomstbestendige gemeenschap te creëren.

Bij Xperity vinden we het belangrijk om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen en een bijdrage te leveren aan een duurzamere en betere wereld. Daarom steunen wij initiatieven zoals deze van Unicef.

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Nieuwe Xperity consultants: Luuk & Chantal

Deze maand zijn maar liefst twee nieuwe collega’s gestart bij Xperity. Luuk en Chantal zijn beiden begonnen als consultant en zullen met hun Dynamics 365 kennis het X-team versterken. Welkom Luuk & Chantal!

Ken jij iemand die ook een nieuwe uitdaging zoekt rondom Dynamics 365? We zoeken altijd naar nieuwe consultants, dus laat ze zeker een kijkje nemen op onze vacaturepagina.