0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Februari 2023

Deze maand hebben we de opname van onze Viva Sales webinar, de nieuwe aflevering van Xtalk en is er een belangrijke prijsupdate met betrekking tot de Dynamics licenties. Lees snel verder voor meer informatie.

Viva Sales Webinar

Drie tips hoe je beter gebruik kan maken van Dynamics Sales (CRM) door de inzet van Viva Sales (Opname)

Met Microsoft Viva Sales gaat steeds meer van je data automatisch in je CRM, waaronder je Teams notities. In onze webinar gingen we in op wat Viva Sales precies is en lieten we een korte demo van de oplossing zien. Ook gaven we drie tips hoe je beter gebruik kan maken van Dynamics Sales (CRM) met dit nieuwe product.

Update Licenties

Belangrijke prijsupdate met betrekking tot de Microsoft Dynamics licenties

Vorig jaar al kondigde Microsoft aan 2x per jaar de prijzen van de Dynamics licenties te gaan aanpassen. Tijdens deze wijzigingen vindt een valuta correctie plaats t.o.v. de USD prijslijst die Microsoft hanteert. Vanaf 1 april vindt de eerste wijziging plaats. De Xperity Licensedesk adviseert onze klanten hoe hier het best mee kan worden omgegaan.

Meer informatie over deze wijziging lees je in onze blog.

Xtalk 4

Xtalk podcast aflevering 4

Een nieuwe maand, een nieuwe Xtalk! Deze keer is Gerrit Piksen te gast. Gerrit schreef meerdere boeken over klantvriendelijkheid en -loyaliteit. Tijdens de nieuwe aflevering (28 februari) komt hij langs om 3 tips te geven over hoe je als zorginstelling kan zorgen voor tevreden zorgconsumenten.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​