0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Februari 2024

Vorige maand werd de eerste Release Wave van het jaar bekend, en dus staat er weer een heleboel moois aan te komen binnen Dynamics. Om jullie optimaal te informeren hebben we iets speciaals gepland, dus lees snel verder voor dat en meer!

Zorg & ICT

De eerste Release Wave van 2024

De eerste Release Wave van Microsoft is bekend gemaakt. Zoals elk jaar publiceert Microsoft twee keer per jaar een grote lijst met alles wat er aan zit te komen in de Microsoft business applicaties. Er is wederom heel veel ontwikkeling rondom Copilot (en nieuwe Microsoft laptops komen zelfs met een eigen Copilot knop), en er is nog veel meer in aankomst. De volledige lijst kun je zien via de knop hieronder. Zoals altijd houden wij je natuurlijk op de hoogte van wat er allemaal instaat, maar dit jaar doen we het ietsje anders, dus lees snel verder in het volgende artikel!

Xperirty Lunch & Learn

Save the date: De Xperity Inspire

Dit jaar pakken we groots uit voor de Release Wave. We nodigen jullie namelijk uit op 3 of 4 april op locatie voor de Xperity Inspire, een evenement waarbij we jullie gedurende de ochtend alles vertellen wat je moet weten over de Release Wave. Hiermee ben je weer helemaal op de hoogte en kun je gelijk inzichten krijgen in wat de wijzigingen voor jouw omgeving betekenen.

Op 3 april zijn we in het Evoluon in Eindhoven, en op 4 april zijn we op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland bij Schiphol. Zo kun je zelf kiezen welke dag/locatie jou het beste uitkomt. Het exacte programma wordt later bekend, maar je kan je nu alvast inschrijven:

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Xperity wederom een World-class Workplace

Met veel trots mogen we aankondigen dat we onlangs wederom zijn onderscheiden met de World-class Workplace award! Deze award wordt uitgereikt door Effectory aan bedrijven die een uitstekende werkplek creëren om te werken en wordt gebaseerd op de mening van de werknemers. Naast dat dit een mooie erkenning is, geeft het ons ook waardevolle feedback om onszelf te blijven verbeteren.

Onze dank gaat uit naar alle Xperity medewerkers voor hun feedback en voor hun bijdrage aan het creëren van een World-class Workplace!

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Nieuwe Xperity collega’s: Robin & John

We mogen weer 2 nieuwe collega’s verwelkomen bij Xperity. Robin en John zijn allebei deze maand gestart bij Xperity.

John heeft al de nodige ervaring met Microsoft Dynamics CRM en gaat in de rol van senior consultant zijn kennis verder uitbreiden en toepassen. Robin is gestart als stagiair en zal zich focussen op het ontwikkelen van een kennisportaal waarmee Xperity medewerkers nog makkelijker hun kennis kunnen uitwisselen met collega’s. Welkom heren!