0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash juli 2022

Deze maand gingen we er bij Xperity weer gezellig met het X-team op uit. Daarnaast stonden we in de jaarbeurs op Zorg & ICT met onze eigen stand. Het was dus weer een succesvolle en leuke maand!

Zorg & ICT stand

Xperity op Zorg en ICT!

Deze maand stonden we met onze eigen stand in de jaarbeurs tijdens het Zorg & ICT evenement! Tijdens deze beurs hebben we kunnen spreken met mensen vanuit alle hoeken van de zorg. Daarnaast gaven we elke dag een spreeksessie over hoe zorginstellingen beter kunnen presteren met CRM. Een zeer geslaagde beurs dus.

Microsoft Cloud Licenties

Wat leeft er in de zorg in Nederland? Een onderzoek samen met Microsoft

Samen met Microsoft is Xperity een onderzoek gestart naar de behoeftes van de zorg in Nederland. Hiermee willen wij onze zorgoplossing nog verder verbeteren om aan deze behoeftes te voldoen. Als je werkzaam bent in de zorg, kun je deelnemen aan het onderzoek door de vragenlijst in te vullen.

Unieke Clientervaringen bieden

X-men slaan een hole-in-one

De X-men gingen er weer eens op uit deze maand. Deze keer werden onze golfkwaliteiten getest met een fanatiek potje Pitch & Put. De dag werd daarna afgesloten met een gezellig en heerlijk diner.

Ken jij iemand die affiniteit heeft met Dynamics en onderdeel wil uitmaken van onze X-men? We zijn altijd op zoek naar onder meer consultants, dus wijs ze gerust op onze werken bij pagina!