0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Juli 2024

Deze maand hebben we opnieuw een webinar over AI, ditmaal met de focus op de zorg. Daarnaast kwamen we samen met andere UNICEF Business Buddies in het café, waarbij we ervaringen met elkaar uitwisselden. Ook begon deze maand onze nieuwe Office Manager Genevieve. Lees snel verder voor meer.

Xperirty Lunch & Learn

Webinar: AI in de zorg

Dat AI in opkomst is, is waarschijnlijk al bekend. Eerder organiseerden wij hier al een webinar over, waarin we dieper op dit onderwerp ingingen en ook een aantal toepassingen lieten zien. Om zorginstellingen op weg te helpen in dit snel veranderende landschap, organiseren we een webinar speciaal over AI en de toepassingen voor de zorg.

Ongeveer twee jaar geleden heeft Microsoft in samenwerking met Xperity het platform Community Care geïntroduceerd. Nu is het tijd voor de volgende stap: Community Care AI! In max 30 minuten gaan Wouter Freericks en Pieter de Wit je inspireren met de AI-mogelijkheden voor zorginstellingen. Schrijf je dus nog snel in, want het webinar is al morgen (3 juli)!

Het UNICEF Business Buddie cafe

Op uitnodiging van UNICEF kwam Xperity samen met andere Business Buddies in Nederland om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Zo spraken we met andere organisaties over hun ervaringen als Business Buddie en deelden we kennis over Maatschappelijk Ondernemen.

Xperity steunt UNICEF als Business Buddie met het klimaatslimme dorpen-project in Madagaskar. Met dit project helpt UNICEF kwetsbare dorpen om een duurzame toekomst op te bouwen in een land dat wordt getroffen door de gevolgen van onder meer extreme droogtes.

Geïnteresseerd in het worden van UNICEF Business Buddie of meer weten over wat dit betekent? Neem gerust contact met ons op; we vertellen je graag meer over onze ervaringen!

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Nieuwe Office Manager: Genevieve

Deze maand is Genevieve de Geest gestart als de nieuwe Office Manager van Xperity. In deze rol zal zij ervoor zorgen dat alles achter de schermen bij Xperity soepel verloopt. Genevieve brengt veel ervaring mee in deze rol en we zijn dan ook blij dat zij ons team is komen versterken. Welkom Genevieve!