0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Juni 2022

We hebben weer een heleboel mooi nieuws vanuit Xperity! Zo hebben we ook deze maand weer een webinar, dit keer over XCare, en hebben we natuurlijk de opname van onze XSales Webinar. Daarnaast kun je ons nu ook in het echt spreken, want we zijn aanwezig op Zorg & ICT! Lees snel verder om meer te weten te komen.

BZK

Xperity aanwezig op Zorg en ICT!

Xperity is aanwezig op Zorg & ICT 2022 in de Jaarbeurs! Tijdens het evenement zijn wij op 14, 15 en 16 juni met onze eigen stand aanwezig met onze oplossing XCare. Daarnaast zal Pieter de Wit op 14 juni om 15:15 een presentatie geven over XCare en hoe het zorgorganisaties kan helpen.

Via de website van Zorg & ICT kun je je gratis inschrijven voor het evenement en de sessie (zoek in het programma op ‘Xperity’), dus als je meer wil weten over XCare kom gerust langs!

Microsoft Cloud Licenties

Webinar: Hoe CRM een zorgorganisatie beter kan helpen presteren

De zorg in Nederland staat onder druk. Meer mensen hebben een zorgbehoefte (o.a. door de vergrijzing) maar de overheid stelt daar minder middelen tegenover ter beschikking. Dat betekent dat een zorgmedewerker meer moet doen in minder tijd.

In dit webinar gaat Pieter de Wit in op hoe een CRM systeem zorginstellingen hierbij kan helpen.

Unieke Clientervaringen bieden

XSales Webinar Recording

Deze maand legde Pieter de Wit in onze webinar aan de hand van een handige demo uit hoe onze oplossing XSales jouw MKB bedrijf kan helpen meer grip te krijgen op het salesproces. Deze webinar is nu terug te kijken op onze website, dus als je meer wil weten over XSales is dit een goede introductie!

Webinar 24 Feb

Klantverhaal: Pasfoto-Organisatie

Eén van onze klanten die gebruikt maakt van XSales is Pasfoto-Organisatie. Hiermee zorgde zij ervoor dat er geen losse Excel-sheets meer zijn, en dat hun front office altijd up-to-date is. Meer weten over waarom zij XSales kozen? Wij gingen langs en vroegen het aan Bob Willems en Ron Tuinenburg van Pasfoto Organisatie. Hiervan maakte wij een mooie video: