0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Juni 2023

Juni was weer een mooie maand bij Xperity. We organiseerden onze klantdag, de Lunch & Learn, en maakten hiervan een korte sfeerimpressie. En ook de komende maand hebben we weer een mooi evenement op de planning staan. We staan namelijk in de Jaarbeurs met onze eigen stand op de Zorg & ICT beurs. Lees snel verder voor meer informatie.

Zorg & ICT

Xperity op Zorg & ICT

​​​​​​​Op 13, 14 en 15 juni is Xperity aanwezig op Zorg & ICT in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit evenement is onderdeel van de Dutch Health Week, de grootste zorgbijeenkomst van Nederland.

Ben jij op Zorg & ICT en wil je meer weten over Microsoft for Community Care? Kom dan langs stand 01.D113 en we vertellen je graag meer!

Xperirty Lunch & Learn

Xperity Lunch & Learn Aftermovie

​​​​​​​In mei organiseerden we de 2de editie van de Xperity Lunch & Learn, een gezellige en inspirerende kennismiddag voor onze klanten. In het Evoluon in Eindhoven gingen we samen lunchen en wisselden we kennis uit met verschillende keynotes en sessies.

Benieuwd hoe de middag eruitzag? We maakten een korte sfeerimpressie:

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

De 7 belangrijkste voordelen van CRM op een rij

​​​​​​​Een goed CRM-systeem kan een organisatie echt helpen beter te presteren. Zo kan je het verkoopproces verbeteren of zorgen voor hogere klanttevredenheid. De lijst van voordelen is lang en per organisatie verschillend, maar er zijn ook belangrijke voordelen die voor elke organisatie van belang zijn.

In onze blog zetten we kort de 7 belangrijkste voordelen van CRM op een rij. Ideaal om te delen binnen jouw organisatie om collega’s snel op de hoogte te brengen van de voordelen.

Mikhail nieuwe collega

Nieuwe deelnemer Xperity Traineeship: Mikhail

​​​​​​​Het Xperity-team is weer verder gegroeid. Mikhail Franco is deze maand begonnen met het Xperity Traineeship traject. Hiermee zal hij met hulp van onze consultants stapsgewijs zijn kennis en vaardigheden van het consultancy vak verder ontwikkelen. Welkom bij Xperity Mikhail!

Ken jij iemand die ook graag het Dynamics CRM consultancy vak wil leren? Misschien is het Xperity traineeship dan iets voor hen. Meer informatie over het traineeship of andere vacatures staat op onze website.