0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Maart 2024

De komende maanden hebben we een aantal mooie evenementen op het programma staan, waaronder onze klantdag volledig gefocust op de Microsoft Dynamics 365 Release Wave. Verder hebben we een mooi klantverhaal gemaakt met onze klant Hulphond, waarin we laten zien hoe zij Dynamics 365 gebruiken om alles te regelen omtrent hun hulphonden en de fondsenwerving. Lees snel verder voor meer.

Xperirty Lunch & Learn

De sessies van de Xperity Inspire zijn bekend!

Nog een maand en dan is het tijd voor de Xperity Inspire, de informatieve ochtend die volledig in het teken staat van de Microsoft Dynamics 365 Release Wave. We hebben ons alvast goed verdiept in de Release Wave en op basis daarvan hebben we de sessies opgesteld.

  • Opening vanuit Microsoft over onder meer de adoptie van Dynamics 365 en hun visie op de toekomst
  • De Release Wave 1 2024: Alles over Sales, Customer Service, Customer Insights – Journeys en het Power Platform
  • De samenwerking tussen Xperity en Microsoft: de Needs Assessment Workshop

Wil jij weten wat er allemaal aan zit te komen in Dynamics 365 het komende half jaar? Kom dan op 3 april in Eindhoven of op 4 april bij Microsoft NL (Schiphol) naar de Xperity Inspire, en wij brengen je weer helemaal op de hoogte.

Hulphond Nederland begeleidt hulphonden van Pup tot Pensioen met Dynamics 365

Hulphond Nederland is een goed doel dat zich inzet om mensen met een fysieke of geestelijke gezondheidsvraag te helpen aan de hand van een hulphond.

Om deze mensen zo goed mogelijk te helpen, heeft Hulphond een volledig overzicht nodig van het gehele proces van de hulphonden, van Pup tot Pensioen. Ook moeten de donateurs en de bijbehorende incasso’s goed worden geregeld. Samen met Xperity werd dit gerealiseerd in een Dynamics 365 CRM-omgeving. In onze laatste klantverhaal vertellen Alex en Bart van Hulphond meer over dit project:

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Laatste kans: De Community Care Roadshow

Volgende week beginnen we met de Community Care Roadshow, het zorgevenement waarbij we gedurende 3 dagen op 3 verschillende locaties zijn. Tijdens dit evenement gaan we samen met Microsoft vertellen hoe je met AI de zorg kan verbeteren.

Wil je nog aanwezig zijn, schrijf je dan nog snel in! Op 12 maart zijn we in Utrecht, op 13 maart in Heerenveen en op 14 maart in Eindhoven.