0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash November 2021

Deze maand is er weer veel gebeurd bij Xperity! Op 4 november a.s. organiseren wij een Webinar over de nieuwste release wave 2 CE van Microsoft Dynamics 365. Tijdens dit webinar zullen wij je bijpraten over alles wat je moet weten over de nieuwste features die tot en met maart 2021 worden uitgerold. Mis het niet en schrijf je snel in voor het Webinar!

Alvast, veel inspiratie toegewenst!

Microsoft Cloud Licenties

De reis van Xperity

De reis van Xperity begon 5 jaar geleden. Wat we meenamen op die reis was een flinke dosis vakmanschap, jarenlange ervaring, passie voor Microsoft technologie én de toewijding om die technologie toe te passen bij onze klanten. Onze missie was om klanten te helpen met hun digitale transformatie vraagstukken.

Microsoft Cloud Licenties

Webinar: Wat is er nieuw in de Release Wave 2 CE van Microsoft Dynamics?

De release wave 2 CE 2021 zal veel nieuwe krachtige features bevatten voor de Sales, Marketing, Customer Service en Field Service apps van Microsoft Dynamics 365. Maar hoe weet je welke features het meest interessant zijn voor jouw organisatie? Xperity helpt je, laat je op 4 november van 15:0015:45 bijpraten over de belangrijkste features van deze release! Schrijf je snel in voor het Webinar!

Microsoft Cloud Licenties

X-men in Noordwijk

Na wat versoepelingen in deze tijden van de pandemie, konden we eindelijk weer bij elkaar komen en ons 5-jarig jubileum vieren op een zaterdagmiddag in Noordwijk met een heerlijk diner gevolgd door een feestelijke welkomstborrel. Wat een onvergetelijk weekend! De volgende dag hebben we met de X-men een prachtige Vespa tour door Noordwijk gemaakt en zijn we daarna gaan golfsurfen! 🏄 We hebben de dag afgesloten met een gezellige bbq. Bedankt X-men!