0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash November 2022

Deze maand hielden we de eerste editie van de Xperity Lunch & Learn, verwelkomde we een nieuwe collega en gingen we met het team op pad naar Harderwijk. Lees snel verder voor meer informatie.

Lunch & Learn

Xperity Lunch & Learn

Deze maand organiseerde we de eerste editie van de Xperity Lunch & Learn. Tijdens deze inspirerende middag mochten we onze klanten verwelkomen op ons kantoor. Na een gezellige lunch werden er verschillende inhoudelijke sessies gegeven, allemaal rondom Microsoft Dynamics. Benieuwd naar wat de Lunch & Learn precies was? We schreven een kort verslag in ons blog.

Xtalk Aflevering 1

X-Talk, maandelijkse digitale inspiratie voor de zorg

In de zorg vinden er constant interessante digitale verbeteringen plaats. In onze nieuwe web-en podcast serie X-Talk gaat onze host Pieter elke maand interessante gasten uitnodigen om te spreken over deze innovaties voor zorginstellingen in Nederland. Schrijf je nu in voor de eerste aflevering met Yasien en Laura van Microsoft.

Xperity in Harderwijk

Xperity in Harderwijk

We werken als team graag samen om onze klanten te helpen. Maar we vinden het ook belangrijk om af en toe samen te ontspannen. Zo zijn we dit keer naar Harderwijk gegaan. Na de company-update hebben we heerlijk gegeten. De volgende dag gingen we fris en fruitig op pad tijdens het moordspel, waarin we Harderwijk verkende om de moord op te lossen.

Wouter

Welkom Wouter!

Deze maand mochten we Wouter verwelkomen als de nieuwste X-men. Wouter gaat bij Xperity aan de slag als New Business Sales manager. Veel succes Wouter!
​​​​​​​
We zijn ook nog op zoek naar een Support Medewerker, die graag ICT gerelateerde vraagstukken oplost. Ben jij diegene? Of ken jij iemand die hier enthousiast van wordt? Bekijk dan snel onderstaande link.