0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Oktober 2022

Deze maand mochten we bij Xperity weer een nieuwe collega verwelkomen, werden we onderscheiden als World-class Workplace, en hebben we een zeer interessant event voor zorginstellingen op de planning gezet. Lees snel verder voor meer informatie.

Community Care Event

Hoe Microsoft Community Care een zorginstelling beter kan laten presteren

Op 3 november organiseren Xperity en Microsoft Nederland hét evenement voor de zorg waarin we laten zien hoe je met Community Care zorgprocessen kan optimaliseren zodat er meer tijd overblijft voor de zorg. Het evenement is op het Microsoft Schiphol kantoor en deelname en toegang is kosteloos!

Xperity WCWP

Xperity: World-class Workplace 2022/23

Xperity is onderscheiden als een World-class Workplace 2022/23! Dit betekend dat onze werknemers ons zien als een uitstekende plek om te werken. Wij zijn hier enorm trots op! Onze dank aan al onze medewerkers die hebben meegeholpen aan het creëren van deze werkomgeving.

Meer weten over wat de onderscheiding precies inhoudt? Lees het in onze blog

Nieuwe College Maarten

Nieuwe Consultant

Een nieuwe X-men in september. Maarten is aan de slag gegaan als Dynamics 365 consultant. Hij brengt veel ervaring in het consultancy vak met zich mee, onder meer als Power Platform consultant, en zal zich nu focussen op de implementatie van Dynamics 365 CRM/CE.