0850 520 720 info@xperity.nl

Klantverhaal

Jeugdzorgbescherming West kiest voor XCare 365

Details

Jeugdbescherming West
Willem-Jan van Halem

Xperity biedt een bijna kant-en-klare oplossing voor zorgorganisatie waardoor wij binnen twee maanden live waren!

De keuze voor XCare 365

XCare 365 is een set aan samengestelde Microsoft Dynamics 365 onderdelen, speciaal ontwikkeld voor de zorg door Xperity en Microsoft. Met deze set proberen wij de zorginstellingen te bereiken en hen te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Verder helpt XCare zorgorganisaties om de cliënt centraal te zetten: een doel waar vele zorgorganisaties op dit moment naar streven. Dit en andere voordelen hebben Jeugdzorgbescherming West doen beslissen om voor XCare te kiezen.

 

Resultaten

XCare 365 bestaat uit verschillende modules. Jeugdbescherming West heeft hiervan twee modules gekozen. De eerste module richt zich op relatiemanagement rondom ketenpartners (inclusief contracten) en de tweede module betreft enkele processen rondom de cliënt, zoals het intake proces. XCare 365 maakt gebruik van volledig standaard Dynamics 365 functionaliteiten, waardoor ze verzekerd zijn van upgrades en support door Microsoft. We beginnen met een eenvoudige oplossing die snel in gebruik te nemen is, maar als de instelling dit wenst kunnen we het later uitbreiden met veel andere standaard functionaliteiten die het platform ons biedt.

“Voornamelijk op het gebied van relatiebeheer met onze ketenpartners misten we een centrale applicatie. De keuze voor Microsoft en Xperity is voor ons logisch want de oplossing werkt volledig in- en met Office 365, welke wij op dit moment door de gehele organisatie aan het uitrollen zijn. Daarnaast biedt Xperity een bijna kant-en-klare oplossing voor dit onderdeel waardoor we binnen twee maanden live waren!”

Willem-Jan van Halem
Hoofd informatisering & automatisering.

Klantverhalen

Wij hebben al meer dan 100 bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. Hieronder lees je meer over hoe zij dit ervaren hebben.