0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash December 2022

Deze maand hebben we onder meer twee nieuwe blogs, staat onze eigen podcast Xtalk nu op Spotify, en kijken we vast vooruit naar 2023 met een webinar over de nieuwste Microsoft oplossing: Viva Sales. Lees snel verder voor meer informatie.

Lunch & Learn

Drie tips hoe je beter gebruik kan maken van Dynamics Sales (CRM) door de inzet van Viva Sales

Onlangs lanceerde Microsoft hun nieuwe tool om productiever te werk te gaan in je Salesproces: Microsoft Viva Sales. Hiermee hoef je niet langer handmatig data in te voeren en gaan je notities tijdens een Teams meeting automatisch in je CRM. Precies weten wat Viva Sales is en wat je er nog meer mee kan? Eind januari organiseren we een webinar hierover.

Xtalk Aflevering 1

Xtalk podcast: nu op Spotify

In onze podcast Xtalk nemen Pieter (Xperity) en Yasien (Microsoft) je samen mee door de wereld van digitale verbeteringen voor de zorg. Onze eerste aflevering staat nu op Spotify, waarin zij samen met Laura Been (Microsoft) praten over wat CRM in de zorg nou precies is.

In onze volgende aflevering komt Arend Fekkes (Nedap) langs om te praten over hoe ONS samenwerkt met CRM. Inschrijven kan via de onderstaande button.

Xperity in Harderwijk

Microsoft Community Care kán een zorginstelling beter laten presteren

Vorige maand organiseerde we samen met Microsoft een mooi evenement speciaal voor de zorg. We ontvingen meerdere zorginstellingen op het Microsoft kantoor en gingen discussies aan over de huidige problemen in de zorg en hoe digitale innovatie hierbij kan helpen. Meer weten? We schreven een verslag van het event in onze blog.

Wouter

4 redenen om voor een Microsoft Gold Partner te kiezen

Bij Xperity zijn we gecertificeerd als een Microsoft Gold Partner. Maar wat betekent dit nou eigenlijk en wat zijn de voordelen voor jou als klant. In onze blog geven we kort uitleg over de verschillende niveaus die Microsoft aanhoudt, en geven we 4 redenen om voor een Gold partner te kiezen.