0850 520 720 info@xperity.nl

Consultant – Microsoft Dynamics 365 CRM – Fulltime

Xperity b.v. - Utrecht
solliciteren

Consultant – Microsoft Dynamics 365 CRM – Fulltime

Ben je enige tijd werkzaam als Dynamics Consultant of functioneel beheerder en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je verder groeien en je verder bekwamen in Consultancy en Dynamics 365? Of ben je werkzaam met Microsoft Dynamics CRM als technisch of functioneel consultant en toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is dit misschien de job voor jou!

Als Consultant werk je mee aan diverse Dynamics 365 implementaties en diverse onderdelen van de consultancy. De werkzaamheden zijn divers, van inrichting van de business applicatie tot ontwerp, van workshops ondersteunen tot trainingen geven, van project tot support. Uiteraard kun je rekenen op de ondersteuning van je collega’s en samen kijken we naar waar jouw talenten liggen.

Wat kan jij verwachten van deze functie?

Als Consultant werk je mee aan diverse projecten en/of ondersteun je onze bestaande klanten bij hun inrichtingsvraagstukken. Je ontwikkeld diepgaande kennis van één of meer Dynamics 365 business apps (zoals Sales, Service, Marketing, etc). Je adviseert klanten bij hun vraagstukken, brengt hun eisen en wensen in kaart en vertaalt deze door inrichting van Dynamics tot werkende functionaliteit. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deliverables en stemt deze af met je collega’s.

 

Werken als Microsoft Dynamics 365 consultant
Werken als technisch consultant in Utrecht

Wat krijg jij?

Bij Xperity zijn er veel mogelijkheden als Consultant. Naast de gunstige voorwaarden (vast contract, goed salaris, uitstekende secundaire voorwaarden en doorgroeimogelijkheden), krijg je ook de kans om aan gave projecten te werken! Door hands on bezig te zijn verschillende projecten en support, en de samenwerking met diverse X-men en krijg je de mogelijkheid om je deskundigheid verder uit te bouwen. Je wordt begeleidt door ervaren en deskundige collega’s. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om voor verschillende domeinen te laten certificeren als Dynamics consultant. Nergens kun je harder groeien dan bij de specialist van Dynamics 365. Xperity doet namelijk niets anders!

Wat kan jij verwachten van Xperity?

Een innovatieve organisatie

Een innovatieve organisatie waarin CRM in de volle breedte wordt gezien als een strategische propositie die wordt ingevuld met Microsoft Dynamics 365 en het Powerplatform.

 

Platte organisatie

Een professionele en inspirerende omgeving waar inzet en initiatief wordt beloond. Platte organisatie met korte lijntjes en aandacht voor elkaar. Prettige en ervaren collega’s die allemaal zijn gecertificeerd en samenwerken hoog in het vaandel hebben.

Leuke sfeer

Informele sfeer, waar we hard werken afwisselen met leuke activiteiten en lekker eten. Zo gaan we binnenkort gezellig een weekendje weg!

Toonaangevende projecten

Met impact werken aan verschillende toonaangevende projecten bij aansprekende klanten.

Doorgroeimogelijkheden en super ervaren collega’s

Een omgeving waarin doorgroeimogelijkheden en kennisontwikkeling centraal staan en je omringd bent met senior collega’s die je graag helpen.

Hier ga jij werken!

Over ons – het X-Team

Bij Xperity richten wij ons op Microsoft Dynamics 365 oplossingen. Dit implementeren wij met passie bij onze klanten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat er een goed team achter staat. Bij Xperity spreken wij niet over zomaar een team, maar over een X-Team met X-men. Elke X-men beschikt over de algemene kennis van Microsoft Dynamics 365, maar kent ook zijn of haar eigen specialisme – onze bovennatuurlijke krachten. En door deze krachten met elkaar te bundelen weten wij super mooie resultaten te boeken bij onze klanten!

We hechten veel waarde aan teamspirit. We delen onze kennis, vieren samen onze successen en helpen elkaar om de beste klantervaring te bieden aan onze klanten.

   Solliciteer via het onderstaande formulier!

    Liever solliciteren tijdens één op één gesprek? Kom dan gerust langs voor een kop koffie!
    Ja, ik bespreek mijn carrière mogelijkheden bij Xperity liever tijdens een kop koffie

    Andere vacatures bij Xperity

    Support Medewerker

    Support Medewerker – Full time Krijg jij energie van het oplossen van ICT gerelateerde vraagstukken en ben jij graag een belangrijke schakel tussen...

    Gerelateerde vacatures

    Support Medewerker

    Support Medewerker – Full time Krijg jij energie van het oplossen van ICT gerelateerde vraagstukken en ben jij graag een belangrijke schakel tussen...