0850 520 720 info@xperity.nl

Support Medewerker – Full time

Xperity b.v. - Utrecht
solliciteren

Support Medewerker – Full time

Krijg jij energie van het oplossen van ICT gerelateerde vraagstukken en ben jij graag een belangrijke schakel tussen onze klanten en de 2de en 3de lijns support? Vind je het belangrijk om te werken in een klein team binnen een ambitieuze organisatie die jou wil helpen in jouw verdere ontwikkeling? Als Support medewerker werk je dagelijks mee aan het optimaal ondersteunen van klanten en het oplossen van support vraagstukken. Het support team bestaat uit vijf ervaren collega’s en ondersteunt een groeiend aantal klanten met hun Microsoft 365 kantoorautomatisering.

Over Xperity

Xperity is één van de snelst groeiende jonge IT organisaties van Nederland (FD Gazelle in 2020, 2021, 2022 en 2023). Wij helpen bedrijven beter presteren door de inzet van Microsoft 365 en Microsoft Power Platform en zijn erkend door Microsoft als Gold Partner. Als werkgever hebben we de felbegeerde award World-class Workplace 2023 en 2024 gewonnen. Een erkenning voor goed werkgeverschap waar we heel trots op zijn. Wil jij mee impact maken en onderdeel worden van ons X-Team?

Wat ga je doen als Support medewerker bij Xperity?

Als teamlid van het Support team zet jij je elke dag in voor hoge klanttevredenheid en vlotte dienstverlening. Als support medewerker neem je de meldingen in ontvangst. De meldingen komen telefonisch en per e-mail binnen. Je belt de klanten na en vraagt goed door om de vraag helder te krijgen en registreert meldingen in het systeem. Je analyseert de meldingen en handelt deze zo veel mogelijk zelf af. Als support medewerker ben je in staat om kennis te halen en deze te borgen in het team. Kun je een melding niet zelfstandig afhandelen, dan zet je deze door naar je collega’s. Je zorgt ervoor dat alle informatie die zij nodig hebben uitgevraagd is, zodat zij snel aan de slag kunnen. Je monitort vervolgens de voortgang tot de melding is afgehandeld. Je kunt je zelf ontwikkelen door steeds meer meldingen zelfstandig af te handelen. Uiteraard kun je rekenen op je collega’s om je daarin te helpen. Heb je de ambitie om door te groeien tot Dynamics 365 of Power platform consultant, dan hoort dat zeker tot de mogelijkheden.

Wat zoeken wij?

Wat zoeken wij?
Wat krijg jij?

Wat krijg jij?

Bij Xperity zijn er veel mogelijkheden. Naast de gunstige voorwaarden (vast contract, goed salaris, uitstekende secundaire voorwaarden en doorgroeimogelijkheden), krijg je ook de kans om door te groeien naar een Dynamics 365 consultant. Je wordt begeleidt door ervaren en deskundige collega’s in een hecht team, dat samenwerken en kennis delen hoog in het vaandel heeft staan.

Wat kan jij verwachten van Xperity?

Een innovatieve organisatie

Een innovatieve organisatie waarin CRM in de volle breedte wordt gezien als een strategische propositie die wordt ingevuld met Microsoft Dynamics 365 en het Powerplatform.

 

Platte organisatie

Een professionele en inspirerende omgeving waar inzet en initiatief wordt beloond. Platte organisatie met korte lijntjes en aandacht voor elkaar. Prettige en ervaren collega’s die allemaal zijn gecertificeerd en samenwerken hoog in het vaandel hebben.

Leuke sfeer

Informele sfeer, waar we hard werken afwisselen met leuke activiteiten en lekker eten. Zo gaan we binnenkort gezellig een weekendje weg!

Toonaangevende projecten

Met impact werken aan verschillende toonaangevende projecten bij aansprekende klanten.

Doorgroeimogelijkheden en super ervaren collega’s

Een omgeving waarin doorgroeimogelijkheden en kennisontwikkeling centraal staan en je omringd bent met senior collega’s die je graag helpen.

Hier ga jij werken!

Solliciteer via het onderstaande formulier!

Of stuur jouw CV en Motivatie naar ahmed.el.ghani@xperity.nl of info@xperity.nl

    Liever solliciteren tijdens een één op één gesprek? Kom dan gerust langs voor een kop koffie!
    Ja, ik bespreek mijn carrière mogelijkheden bij Xperity liever tijdens een kop koffie

    Andere vacatures bij Xperity

    Gerelateerde vacatures