0850 520 720 info@xperity.nl

Lead Consultant - Microsoft Dynamics 365 CRM

Xperity b.v. - Utrecht
solliciteren

Lead Consultant – Microsoft Dynamics 365 CRM  – Fulltime 

Ben je geruime tijd werkzaam als Dynamics Consultant en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je verder groeien en je verder bekwamen in CRM Business Consultancy en Projectleiding? Of ben je werkzaam met Microsoft Dynamics CRM als technisch of functioneel consultant en toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is dit misschien de job voor jou!

Als Lead Consultant begeleidt je Dynamics 365 implementaties met raad en daad. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van het systeem, het ontwikkelen van specifieke maatwerkoplossingen en het ontwerpen van integraties. Hierin werk je samen met een team van ervaren consultants en ontwikkelaars waarbij jij het aanspreekpunt bent voor onze klanten. Je bent een stuwende kracht in de projecten.

Wat kan jij verwachten van deze functie?

Als Lead Consultant ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijkertijd. Met diepgaande kennis van de functionaliteit en een goed begrip van de onderliggende technologie, adviseer je klanten en voer je een implementatieproject van begin tot eind uit. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de klant als je collega’s. Tijdens de implementatieworkshops neem jij de leiding om samen met de klant en je collega’s de requirements goed te toetsen en een passend ontwerp van de functionaliteit te bedenken. Daarna draag je zorg voor het opleveren van werkende functionaliteit en begeleid je de klant stapsgewijs, waarbij je toeziet op budget en planning.

 

Lead consultant
Werken als lead consultant in Utrecht

Wat krijg jij?

Bij Xperity zijn er veel mogelijkheden als Lead Consultant. Naast de gunstige voorwaarden (vast contract, goed salaris, uitstekende secundaire voorwaarden en doorgroeimogelijkheden), krijg je ook de kans om aan gave projecten te werken! Doordat je met verschillende klanten en X-men aan de slag gaat, heb je veel diversiteit in je werk. Deze uitdaging biedt dus veel mogelijkheden!

Wat kan jij verwachten van Xperity?

Een innovatieve organisatie

Een innovatieve organisatie waarin CRM in de volle breedte wordt gezien als een strategische propositie die wordt ingevuld met Microsoft Dynamics 365 en het Powerplatform.

 

Platte organisatie

Een professionele en inspirerende omgeving waar inzet en initiatief wordt beloond. Platte organisatie met korte lijntjes en aandacht voor elkaar. Prettige en ervaren collega’s die allemaal zijn gecertificeerd en samenwerken hoog in het vaandel hebben.

Leuke sfeer

Informele sfeer, waar we hard werken afwisselen met leuke activiteiten en lekker eten. Zo gaan we binnenkort gezellig een weekendje weg!

Toonaangevende projecten

Met impact werken aan verschillende toonaangevende projecten bij aansprekende klanten.

Doorgroeimogelijkheden en super ervaren collega’s

Een omgeving waarin doorgroeimogelijkheden en kennisontwikkeling centraal staan en je omringd bent met senior collega’s die je graag helpen.

Hier ga jij werken!

Over ons – het X-Team

Bij Xperity richten wij ons op Microsoft Dynamics 365 oplossingen. Dit implementeren wij met passie bij onze klanten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat er een goed team achter staat. Bij Xperity spreken wij niet over zomaar een team, maar over een X-Team met X-men. Elke X-men beschikt over de algemene kennis van Microsoft Dynamics 365, maar kent ook zijn of haar eigen specialisme – onze bovennatuurlijke krachten. En door deze krachten met elkaar te bundelen weten wij super mooie resultaten te boeken bij onze klanten!

We hechten veel waarde aan teamspirit. We delen onze kennis, vieren samen onze successen en helpen elkaar om de beste klantervaring te bieden aan onze klanten.

   Solliciteer via het onderstaande formulier!

    Liever solliciteren tijdens één op één gesprek? Kom dan gerust langs voor een kop koffie!
    Ja, ik bespreek mijn carrière mogelijkheden bij Xperity liever tijdens een kop koffie

    Andere vacatures bij Xperity

    Support Medewerker

    Support Medewerker – Full time Krijg jij energie van het oplossen van ICT gerelateerde vraagstukken en ben jij graag een belangrijke schakel tussen...

    Gerelateerde vacatures

    Support Medewerker

    Support Medewerker – Full time Krijg jij energie van het oplossen van ICT gerelateerde vraagstukken en ben jij graag een belangrijke schakel tussen...