020-7505080 info@xperity.nl

Oplossingen

Kantoor Gemak

Kantoor Gemak is een oplossing die speciaal is ontwikkeld voor accountantskantoren. Het is gemaakt door Unit4 en werkt op het krachtige Microsoft Dynamics CE (CRM) platform. Mede door het gebruik van de CRM technologie van Microsoft Dynamics zet je de cliënt centraal. Kantoor Gemak bestaan uit een bundeling van belangrijke accountancyproccessen en is daarnaast uitgebreid met diverse opdrachtsjablonen en een WWFT-checklist. Hiermee omvat Kantoor Gemak alle processen die de moderne accountant nodig heeft om het werk zo effectief en efficiënt mogelijk te verrichten, in één systeem.

[

Microsoft technologie

Kantoor Gemak werkt daarnaast ook volledig in- en met andere Microsoft technologie zoals Outlook voor het bijhouden van e-mails en het registreren van uren, maar ook met Excel voor uitgebreid rapporteren. Kantoor Gemak is daarnaast ook volledig geïntegreerd met Microsoft Teams, alles om je werk als accountant productiever te maken.

De client centraal

Voordat je op bezoek gaat bij de client nog snel even op de smartphone kijken welke afspraken er gemaakt zijn of welke andere collega`s werk verrichten voor deze client? Met Kantoor Gemak krijg je volledig 360 graden client inzicht.

STROOMLIJN HET SALESPROCES

Naast het registreren en administreren van bestaande projecten krijg je met Kantoor Gemak ook inzicht in mogelijke nieuwe projecten bij clienten.  

Waarom Kantoor Gemak?

Kantoor Gemak biedt velen voordelen, hieronder hebben we de drie belangrijkste op een rijtje gezet.

Altijd en overal toegankelijk via de cloud

Bereikbaar vanaf elke locatie en van elk apparaat. PC, tablet of mobile. Uiteraard beveiligd tegen de strengste cloud standaarden. 

Maatwerk oplossing

Kantoor Gemak  is erg eenvoudig in te richten naar de eisen en wensen van de accountant. Je krijgt maatwerk zonder te programmeren.

één totaaloplossing

Van eerste contactmoment tot en met het de facturatie, alles staat in één applicatie waardoor raporteren veel eenvoudiger wordt.

Meer weten?

Interesse in een vrijblijvende demonstratie van Kantoor Gemak of gewoon een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of telefoonnummer. We laten ons graag uitdagen!

Klantverhalen

Wij hebben al meer dan 100 bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. Hieronder lees je meer over hoe zij dit ervaren hebben.

Onze laatste blogs

We delen graag onze kennis met jou, om samen te groeien!

Online implementeren tijdens de Coronacrisis

Online implementeren tijdens de Coronacrisis

Online implementeren tijdens het Coronavirus.Afgelopen week heeft het Coronavirus ook ons land hard geraakt. Scholen, restaurants en cafés moeten de deuren sluiten, iedereen wordt geacht zoveel mogelijk thuis te werken en we moeten minimaal 1,5 meter afstand van...

Lees meer
De Unified Interface: wat is er nieuw en anders?

De Unified Interface: wat is er nieuw en anders?

De Unified interfaceDe nieuwe interface biedt een tal van mogelijkheden. Naast dat de vormgeving aangepast is, zijn er ook een aantal nieuwe features. Wij leggen het hieronder uit.Een nieuwe Interface? Vertel me meer! Microsoft heeft een verbetering doorgevoerd op de...

Lees meer
Inspire 2019: Mixed reality

Inspire 2019: Mixed reality

inspire 2019: mixed realityEnkele van onze collega's zijn aanwezig geweest bij Microsoft event Inspire dat plaats heeft gevonden van 14 t/m 18 juli in Las Vegas. Ze vertellen je graag hun hoogtepunten. De hoogtepunten van Inspire waren wat hen betreft: Mixed reality,...

Lees meer

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.  Meer info