0850 520 720 info@xperity.nl
Senior Dynamics 365 Consultant

Senior Dynamics 365 Consultant

Technisch Consultant - Dynamics 365 / Software Engineer

Xperity b.v. - Utrecht
Solliciteer nu

Technisch Consultant Microsoft Dynamics 365 – Fulltime 

Je vindt het leuk om technische vraagstukken binnen Dynamics 365 op te lossen. Met gedane kennis van customizations, workflows & business rules en Microsoft visual studio help jij projecten tot een succes te maken. Klaar om impact te maken?

Zin in een nieuwe uitdaging als Technisch Consultant – Microsoft Dynamics 365 CRM / Engineer?

Ben je geruime tijd werkzaam als Microsoft Dynamics CRM Technisch Consultant en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je verder groeien als technisch specialist en samen met ons impact maken? Dan is de functie van technisch consultant bij Xperity wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen als Technisch Consultant?

Als Technisch CRM Consultant ben je actief betrokken bij productontwikkeling en CRM implementaties bij onze klanten. Je bent thuis in het inrichten en uitbreiden van Microsoft Dynamics CRM en gebruikt hiervoor Customizations, Workflows & Business Rules en Microsoft Visual Studio. Je bent in staat om technische ontwerpen zelfstandig op te stellen. Je bent gepassioneerd over Microsoft technologie en vindt het leuk om in een team van ervaren CRM consultants en software engineers te werken aan hoogwaardige producten.

  Voor de functie van Technisch Consultant beschik jij over:

  • HBO / WO denk- en werkniveau;
  • 2 tot 5 jaar kennis en ervaring met Microsoft Dynamics CRM is een eis;
  • Microsoft Certificering is een eis (bij voorkeur Extending / Customization);
  • Ervaring met software engineering op het Dynamics platform en Azure (Visual Studio / C#) is een eis;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Oplossingsgericht en gestructureerd, energiek en teamplayer.

    Andere vacatures bij Xperity

    Lead consultant Microsoft Dynamics 365 CRM

    Lead Consultant - Microsoft Dynamics 365 CRM  - Fulltime  Als Lead Consultant leidt jij Dynamics 365 projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant én voor het projectteam. Verantwoordelijkheid, zelfstandigheid én teamverband zijn jouw kernpunten. Ben jij klaar...

    Senior Dynamics 365 Consultant

    Technisch Consultant Microsoft Dynamics 365 - Fulltime  Je vindt het leuk om technische vraagstukken binnen Dynamics 365 op te lossen. Met gedane kennis van customizations, workflows & business rules en Microsoft visual studio help jij projecten tot een succes te...

    Wat kan jij verwachten?

    Marktconform salaris

    Een goed salaris waar jij leuke dingen van kunt doen. Bovenop het salaris hebben wij ook een bonusregeling waar je voor in aanmerking kan komen. 

    Pensioensregeling

    Want wij zorgen goed voor jou en je gezin. Ook wanneer je op de leeftijd komt waarbij je niet meer hoeft te werken. 

    Sterk team vol specialisten

    Je komt in het X-Team terecht waar ieder zijn/haar specialiteit heeft. We leren graag van elkaar en brengen onze kennis graag over. 

    Opleidingsmogelijkheden

    Je krijgt bij ons voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen waarbij je op eigen initiatief cursussen kunt volgen, of de cursussen vanuit Microsoft. 

    Regelmatige teamuitjes

    Een hecht team vinden wij erg belangrijk, daarom organiseren wij geregeld leuke uitjes om het team nog hechter te maken. 

    Trips naar Microsoft events

    Als Technisch Consultant dien je op de hoogte te zijn van de nieuwste Microsoft feautures en toekomstplannen. En deze hoor je tijdens hun events.

    Extra;s

    Gerelateerde vacatures

    Senior Dynamics 365 Consultant

    Technisch Consultant Microsoft Dynamics 365 - Fulltime  Je vindt het leuk om technische vraagstukken binnen Dynamics 365 op te lossen. Met gedane...

    Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.  Meer info

    Chat openen
    1
    💬 Hulp nodig?
    Hallo!👋
    Kunnen wij je helpen?